Anita Reezigt-Hazes

Anita ReezigtDoor mijn intensieve managementbaan was het zoeken naar balans en authenticiteit een must geworden .

Via zen meditatie stilte retraite weken, Reiki master en Chi Neng Qigong heb ik de weg gevonden naar vipassana meditatie en ben ik opgeleid bij Robert Bridgeman tot gecertificeerd meditatietrainer.
Met heel veel passie begeleid ik mensen, ook individueel, op hun pad van het mediteren.

Een luisterend oor en authentiek reageren zijn voor mij als ademen. Een enorme kennis en ervaring tijdens mijn jarenlange carrière, is denk ik een pre. Ik heb meer dan 30 jaar in topfuncties in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn kracht ligt in het inspireren, adviseren en begeleiden van mensen. Met toewijding laat ik mensen zichzelf ontwikkelen, zodat zij op hun eigen manier hun zelfbewustzijn ontwikkelen. Ik heb gewerkt voor Douglas in de functie van regiomanager en commercieel manager. Miss Etam en Vroom en Dreesman. En trainde en coachte Tilly’s, Belbin nl, Air bridge Cargo.

Barbara Overbeek

Startte 30 jaar geleden alsBarbara Overbeek zelfstandig ondernemer van een schoonheidssalon. Door dit werk komt ze o.a. in aanraking met Reiki en volgt de opleiding tot Reiki Master. Het begin van haar spirituele levensweg.

Toen ze 5 jaar geleden reuma artritis kreeg is het streven naar bewustwording, het ontwaken in jezelf en persoonlijke groei haar pad geworden op zoek naar antwoorden. Haar kracht is hierdoor geworden om mensen hiermee vanuit een liefdevolle en empathische manier te begeleiden bij zijn of haar vraagstukken over het leven, werk, gezondheid en relaties. Om zo de energie weer te laten stromen!

De basis van haar werk is de vraag van de cliënt bezien vanuit een systemische blik.

Dat betekent dat ze niet alleen naar de cliënt kijkt maar ook naar het familiesysteem van herkomst en het organisatiesysteem waarin hij of zij werkt.

De kunst is om op je eigen plek te staan en de ander zijn plek te gunnen. Zo creëer je verbinding met jezelf en de ander. Iedereen heeft recht op zijn eigen plek in het systeem om erbij te horen. Je bewustzijn van je plek en alles nemen wat erbij hoort geeft kracht aan jou. En aan het systeem.

Ook kijkt ze naar de ordening en balans tussen geven en nemen.

Naast haar bron aan levenservaringen hebben verschillende opleidingen bijgedragen aan haar rol als begeleider.
Waaronder:

  • Familieopstellingen
  • Systemisch Healing ( Loes Koot )
  • Wie ben je in de basis ( Sonnevelt)
  • Beter Ademen ( Marleen van den Hout )
  • Spiritueel leven ( Robert Bridgeman )
  • Trauma Healing ( Gabor Mate )

In haar vrije tijd zoekt ze graag de natuur op om te fietsen, wandelen en wintersporten.

Hier wordt ze blij van.